8/10/07

Què en penseu dels 100 dies de govern del consistori vigatà?


Aquest dilluns proposem als espectadors de La Terrassa que aportin la seva opinió sobre els 100 primers dies de govern del consistori vigatà, en motiu de la conferència que l'alcalde Josep M. Vila d'Abadal va fer divendres al vespre a la Sala de la Columna de l'ajuntament de Vic. L'acte, on van assistir-hi tots els regidors de la ciutat, a més d'altres personalitats de la comarca, va servir per fer un balanç dels 100 primers dies de mandat, i a la vegada per avançar alguns projectes de futur. Un dels aspectes més destacats va ser l'anunci de l'alcalde d'una revisió a la baixa de les taxes i els impostos de Vic gràcies a una important inversió de 15 milions d'euros provinents de Madrid. Entre altres projectes de futur, va citar la idea de construir un mercat de plantes i flors la barri del Remei, un nou recinte firal, un nou mercat municipal, un parc tecnològic i un pàrquing per autocaravanes. Volem saber la vostra opinió sobre els temes tractats a la conferència, que divendres El9TV va retransmetre en directe, i en general sobre el nou govern de l'alcalde Vila d'Abadal.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A la meva dona li interessa molt això del mercat de plantes i flors del Remei. Se sap exactament on es farà? Un veí m'ha dit que a l'interior dels pisos Sánchez Arjona. Què en sabeu?

Anònim ha dit...

Ja era hora que Vic tingués un ajuntament com deu mana. Aquets 100 dies valen més que els 4 ultims anys

Anònim ha dit...

Jo u vaig veure en directe pel 9 Tv i vaig veure la presentadora de la terrassa alla parlant molt b. Marta anims que u fas molt b