9/10/07

A Cuba, com a casa...



En Dani és un torellonenc que acaba de tornar de Cuba i no s'ha pogut estar d'enviar-nos aquestes dues imatges. Més enllà del rom, els mojitos, les amistats i d'una profitosa conversa amb el gran Fernando Trueba va quedar impresionat el dia que va pujar a un autobús i s'hi va trobar el rètol "parada sol·licitada" escrit en català. Ara ja sabem on van a parar els vehicles quan deixen de circular per les nostres carreteres. Arriben a l'illa caribenya i no canvien cap rotulació. Un vell autocar de la companyia Sagalés, que anys enrera voltava per la comarca, ara és a l'Havana (com mostra la fotografia). L'altre havia circulat per Barcelona i a la pantalla encara es mostra la ruta que feia: Hospital de Sant Pau-Collblanc. Veure-ho per creure-ho.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els catalans no només estem presents a la Fira del Llibre de Frankfurt. Fins i tot els autocars de l'Havana provenen de les nostres terres! A veure fins on arribarem? A l'Antàrtida, o a la lluna!

Anònim ha dit...

Ei, i a mes ens dediquen un carrer a Roma. A veure si al final resultarà que en Monti és independentista.

Anònim ha dit...

I ara que Seglés ha comprat en Verdaguer fliparan aquets cubanus quan vegin els autobusos d'abans de la guerra que corren per la comarca d'Osona. Ens els tornaran.