22/10/07

Estàs satisfet amb la victòria de Raikkonen al Mundial de F-1?


Aquest diumenge el finlandès Kimi Raikkonen es va adjudicar la darrera prova del campionat de Fórmula-1 i també es va emportar el títol mundial. Ferrari va prendre al darrer moment el títol de campió a l'equip britànic McLaren, amb Fernando Alonso i el debutant Lewis Hamilton. Tot i que pel què sembla el títol continua en suspens, a l'espera de la resposta de la Federació Internacional d'Automobilisme al recurs presentat per l'escuderia britànica, a La Terrassa volem saber què n'opineu d'aquest final de mundial. Us agrada que se l'hagi emportat Raikkonen o hauríeu preferit que hagués guanyat Fernando Alonso? Hamilton es mereixia ser el campió?

Tots aquells que ens doneu la vostra opinió entrareu en el sorteig d'una raqueta de tennis, gentilesa d'Interesport Everest.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que s'hauria de parlar més de teatre i menys de motor. jeje A més això de l'Alonso és molt espanol. Aquí som més de ral·lis.

Anònim ha dit...

Jo, com en futbol sóc més antimidradista que del Barça, en F-1 sóc més antiAlonso que res més. I millor que hagi guanyat el finlandès, o si no, li hauríem donat massa motius per fer-se el ploricó. I aquest que diu que aquí som de ral.lis, millor que no torni mai el Mundial, que ens deixaven les carreteres i els boscos plens de merda.

Ha sí, la raqueta, si em toca, la doneu a un nen pobre de la comarca. Per cert, on és la llista de guanyadors de la setmana passada? No se la deu pas haver quedat en Puigseslloses la raqueta per pastar la coca del mossèn.

Anònim ha dit...

Jo soc dels que va tirar petards després que en Raikkonen guanyés el Mundial. Que es dediqui a cantar 'Asturias patria querida' amb aquesta del Morfeo. Massa dona per tan poc home.