10/10/07

L'espai natural de Savassona és la proposta turística d'aquesta setmana

Una de les coses que més ens agrada d'aquesta secció és poder gravar imatges de llocs espectaculars i, en la majoria dels casos, de difícil accés. Com tot, els problemes d'accessibilitat tenen certs avantatges i, a la vegada, alguns inconvenients. La part bona d'aquesta secció és que disposem d'imatges inèdites d'espais on no sempre poden arribar les càmeres de televisió. L'inconvenient és que per arribar-hi hem de fer llargues caminades, fet que seria molt saludable si no anéssim carregats amb l'equip de televisió. Sigui com sigui, ens agrada poder fer propostes tant atractives als nostres espectadors.

Aquesta setmana, l'àrea de Savassona, al terme municipal de Tavèrnoles, ha estat la proposta escollida. Un indret de situació privilegiada, amb una vessant històrica que proporciona l'ermita de Sant Feliuet, i una altre d'esportiva amb l'escalada que es practica a les parets, pedres i balmes del Pla de Savassona. Els membres de la Unió Excursionista de Vic ens hi han acompanyat i a continuació podeu veure un fragment del reportatge realitzat per l'Anna Parcet.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

els msg que no us agraden, no els publiqueu??????.
Això si que és moderació!!!!!!

La Terrassa ha dit...

La Terrassa es reserva el dret a no publicar al blog els missatges que, emparant-se en l'anonimat, puguin ser ofensius cap a d'altres persones.