9/10/07

Literatura catalana en llengua castellana a Frankfurt

La presència de la literatura catalana a la Fira del Llibre de Frankfurt continua estant envoltada de polèmica, fins i tot el dia de la inauguració de la mostra. El director de la Fira, Jürgen Boos, ha reconegut que li hauria agradat que autors catalans que escriuen en castellà haguessin assistit a la cita i que li semblaven "una pena" aquestes absències, "tenint en compte la diversitat catalana".
Què en penseu vosaltres? Creieu que autors catalans que escriuen en castellà haurien d'haver assistit a la Fira del Llibre de Frankfurt? Opineu!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És la cultura catalana la convidada a la Fira del Llibre de Frankfurt. Els escrits en castellà no hi tenen cabuda! L'escriptor Quim Monzó ha intervingut explicant un conte, trobo que és acertat!

Anònim ha dit...

Ja seria l'òstia. Cornuts i pagar el veure

Anònim ha dit...

Cercas, Mendoza.... Qui pot dir que no són tan catalans com els Porcel i companyia?

Anònim ha dit...

No hauria costat res portar alguns autors que escriuen en castellà sota l'epígraf de "cultura catalana escrita en castellà". Ens hauríem estalviat tot el merder i que ens tornés a caure tota la caverna al damunt. Al final, el dia que siguem independents a Catalunya hi continuarà havent gent que parla i escriu en castellà...

Anònim ha dit...

Sent tan sectaris ens tanquem moltes portes. Ment oberta, a mi ja m'ho deien quan anava a estudi