12/11/07

Qui anirà a sopar a El rebost del Canonge?

Doncs ja ho sabem! Serà l'Eva Marichalar i l'acompanyant que ella trii. L'Eva ha estat finalment la guanyadora del sorteig d'un àpat per dues persones al restaurant El rebost del Canonge de Vic. Moltes felicitats Eva... i que aprofiti!
Aquesta setmana no regalem cap sopar sinó una diana del FC Barcelona. Una diana per als aficionats culés que vulguin desfogar-se pels darrers resultats de l'equip. A veure si tenen més punteria que els jugadors blaugranes... Només cal que envieu un missatge de mòbil responent alguna de les preguntes que us anirem fent al llarg d'aquesta setmana. L'heu d'enviar al 5868 i escriure-hi "9tv (espai) i la resposta". Animeu-vos!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'Eva Marichalar no deu pas ser parenta del Marichalar casat amb la borbona intel.ligent? Per cert, aquest cap de setmana que el Rei finalment se'ns ha presentat en la seva imatge més entranyable, aquí va un del borbó i el gendre: "Està parlant en Marichalar amb el rei, quan aquest li pregunta: "¿Para quién va a ser la sillita de la abuelaaaa?"

Anònim ha dit...

Ja veieu que no només Sant Malaquies es va fer famós per les seves profecies. Ara també en Malaquies de la Plana de Vic. Ahir ja us deixava anar entre línies que avui en Marichalar es quedaria sense la "sillita de la abuela".