7/11/07

Alliberar-se de les angoixes amb la 'teràpia del riure'

El casal cívic Frederica Montseny de Manlleu ha organitzat un taller que porta per títol 'Teràpia de riure'. Molts pensaran que per passar una bona estona no cal apuntar-se a un curs, però en alguna ocasió pot ser molt recomanable, i més en una societat on ens falta temps fins i tot per dedicar un somriure a la gent que ens envolta. Amb aquesta iniciativa, que forma part del programa 'Dones avui' de Manlleu, les participans a aquest taller aprenen a exterioritzar els seus sentiments i s'alliberen de totes les angoixes. Es tracta de deixar-se anar, sense vergonya i, sobretot, riure, riure i riure.... Aquí teniu un fragment del reportatge que s'emetrà avui dimecres a La Terrassa

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Voleu riure? Aquí teniu un acudit: "Una persona entra en un vàter públic. Tanca la porta, s'assseu a la tassa i mentre va fent s'entreté llegint els grafitti que hi ha al seu davant. N'hi ha un amb la lletra tan petita que l'obliga a aixecar el cul i acostar-s'hi per poder-lo llegir. A la fi ho aconsegueix i llegeix: "Compte, que et cagaràs fora!"
Qui en sàpiga més, que els expliqui al blog de la Terrassa.

Anònim ha dit...

Ospra! Malaquies! Després de penjar-nos uns quants fragments de mossèn Cinto i en Pla ens surts amb aquesta procacitat? Ets desconcertant! Qui t'ha matriculat!

Anònim ha dit...

-Sales minerales?
-No puedo, estoy castigado!


Je, je, je. És un acudita encara que no ho sembli.

Anònim ha dit...

- Doctor, doctor, que veniem pq la meva dona té tres pits.
- Ah!, i que vol, que n'hi extirpi un?
- No, que m'implanti a mi una altra mà.

Anònim ha dit...

És un que entra en un cafe i fa:
-Xof

Anònim ha dit...

Copiat del blog d'en Xevi Bardolet:

En què s'assemblen el rei d'Espanya i el Barça? Doncs en què tots dos han perdut els papers. I en què es diferencien? Doncs en què quan això passa, el Barça fa pena. I el rei, almenys, fa riure.