6/11/07

Els Crostons d'Osona, el nou pa de la comarca

Sol, amb un bon raig d'oli o amb una peça de xocolata. El pa és boníssim i, diguin el que diguin, no engreixa. I no ho diem nosaltres! Ho explica la Mireia Plans, la dietista del programa. Doncs els fans del bon pa, del pa que es fa a la comarca, estan d'enhorabona. El Gremi de Flequers d'Osona està a punt de treure al mercat un nou tipus de pa. Els crostons d'Osona, aquest serà el seu nom. Un nom que li vé donat per la forma que té el producte. Fàcil de tallar (amb les mans!) i fàcil de menjar! Aquest dilluns ens el van venir a presentar al programa perquè aquest pa va ser un dels premiats al Concurs de Pa Artesà de Torrelles de Foix, on els flequers osonencs van tornar a arrassar. Voleu saber com seran els crostons d'Osona? Mireu, mireu... Ens els presenta en Jaume Cebrià, del forn J. Cebrià de Roda de Ter.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mira que n'arribem a ser de mantes! Haver d'inventar-nos un pa perquè no s'hagi de tallar amb la ganiveta del pa! Si Josep Pla aixequés el cap!
Per cert: algú sap quin gust té el pa que es fan els marroquins a casa? Al super veig molt de tant en tant com carreguen el carro amb farina, suposo que per fer-se pa a casa. A veure si algun dia en porteu algun a La Terrassa i us ho explica. Molt bo aquest que diu que la iaia se li queda els crostons... Jo sóc més del pa tou, els crostons ja els donaria tots a la iaia. I una última pregunta: que no hi escriu ningú més en aquest blog a part del pobre Malaquies? Aquella que deia que volia un fill meu, què passa, que ja li n'ha fet un un altre? La1: què et va semblar el poema de mossèn Cinto de les noies de Sant Hipòlit? Que ja no goses contestar en Malaquies? Bona nit.