12/2/08

Carnavaaaaal, carnavaaaaal....

S'han acabat els carnavals, però Déu n'hi do el que han donat de sí aquestes festes a la comarca. A La Terrassa hem anat de carnaval per diferents pobles i aquest cap de setmana ha tocat Roda de Ter, que a més a més han celebrat el 25è aniversari. Molta festa... Per cert, aquest dimecres a les 11 de la nit es podrà veure un ampli reportatge d'aquest carnaval per EL 9 TV en un programa especial. No us el perdeu!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

bona tarda.primer felicitar-vos per l'especial de carnaval de terra endins.segurament que som moltes les persones que sens han ficat els pels de punta veient aquest especial.
però crec que eu patit una petita relliscada,convidant a molts carrosaires al platò,i descuidant-vos d'algun membre dels ENLLETATS DE SANTVICENç ,es cert que som una colla jove que mai em guanyat,que som de fora,però crec que amb tres anys em fet dos segons i un tercer,i això te mèrit(crec).espero que ens tingueu amb compte perque de cara als propers anys continuarem donant guerra,JE JE.
Novament felicitats per l' especial!

Anònim ha dit...

Jo em vaig emocionar amb el reportatge. Felicitats

Anònim ha dit...

Si senyor!! un reportatge de pebrots, "galina de piel!!!". Jo tamb� volia fer la reflexi� sobre els ENLLETATS de Sant Vicen�. Crec que son una colla puntera i important dins del carnaval i els (ens) hem trobat a faltar... Espero que aix� de ser de Sant Vicen� no sigui mai un handicap a l'hora d'aconseguir un primer premi... Visca el CARNAVAL de TERRA ENDINS!!!

Anònim ha dit...

Ah Maria! Gràcies per les feliicitacions. A la TV estem satisfets pels resultats del reportatge i encara més que hagi agradat. Respecte el fet que no hi hagi ningú dels Enlletats (ni d'altres colles), evidentment no respòn a cap intent de censura. Al reportatge hi apareixen 28 persones i vam buscar, sobretot, que fossin representatives de diversos àmbits del carnaval. Tan hi apareixen colles joves com veteranes, de carrosses A, B i comparsa, però evidentment era impossible que hi poguéssin venir totes les que han aixecat el carnaval durant aquests 30 anys. Com tampoc us ha passat per alt, els Enlletats s'esmenten al reportatge i s'explica que han fet tres podis en tres participacions. Gràcies de nou i fins aviat!
Isaac Moreno