27/10/08

La cuina del restaurant Alhoa de Tona

Divendres a la secció de cuina que a La Terrassa fem amb col.laboració amb Osona Cuina vam entrar al restaurant Alhoa de Tona, des d'on ens van preparar un magnífic arròs caldós amb sèpia, carxofes i cloïses. Ara és l'època de les carxofes, però com ho hem de fer per cuinar-les correctament? Ens ho expliquen en aquest reportatge.

Per cert, que divendres també vam sortejar el vol amb el globus d'Osona Cuina per a dues persones. L'afortunada és Alícia Cantero, de Les Masies de Voltregà. Moltes felicitats!

Recordeu que sortegem cada més un vol amb globus per dues persones per conèixer la comarca des de l'aire. Per participar al sorteig només heu d'enviar-nos un correu electrònic a laterrassa@el9tv.com o bé una carta a EL 9 TV, plaça de la Catedral, 2, de Vic. Que tingueu sort!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ila recepta ???

La Terrassa ha dit...

No hi apareix la recepta, perquè en aquesta secció no es tracta tant d'explicar la recepta, sinó de fer una pinzellada del restaurant, veure què ens proposen i, això sí, demanar-los algun consell relacionat amb algun dels ingredients del plat, en aquest cas les carxofes.